luni, 20 iunie 2011

Ghinionul





Şi iată cea de-a doua postare! Ileana Surducan proudly presents... banda desenată cu Ghinionul, făcută în cadrul Clubului.

3 comentarii:

  1. Foarte frumos!!! Esti exprem de harnica. Sper curand sa reusesc sa postez si eu ceva. Pana atunci poate reuseste Adi daca are cd-ul sa posteze lucrarile de anul trecut :D

    RăspundețiȘtergere
  2. I-ai incantat si pe sarbi cu povestile astea (le-am dus pe amandoua). Nu m-as mira sa inceapa sa te bombardeze cu cereri de colaborare, cat de curand.
    De fapt, le-a placut tot ce-au vazut, si mai ales povestile, felul in care fiecare din voi si-a dezvoltat scenariul. Desenatorii sarbi, avand destui scenaristi profesionisti - si buni - se bazeaza in general pe ei si nu prea inventeaza singuri. I-ati impresionat.
    In alta dezordine de idei, o sa postez in curand plansele de pe CD. A trebuit sa le reordonez, ca erau scanate haotic si numite dupa cum au iesit din scanner. Le-am dat numele autorilor plus cate o cifra, dar sunt multe planse lipsa. MAria are doar doua, Mia la fel, Sebi deloc, Heidi nu, Dan nu, Edina si Diana partial, si tot asa. O sa intreb unde sunt celelalte, ca banuiesc ca v-ati lasat TOATE plansele acolo, nu doar cele 2-3 care au ajuns pe disc. Oricum, cele complete vor ajunge aici cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu pe dvd le am toate. cel putin asa cred. o sa mai verific. dar ei au scanat numa ce au primit. poate nu toata lumea a lasat la centru.

    RăspundețiȘtergere